topbella

Friday, April 8, 2011

friend or what


ok..post kali nak lps gram sket..skett jer..


skrg n aku tgh trase aty bengang nge sorang insan n..

please take note!!
aku sgt serius bab2 b'kawan
walaupun kwn biasa bkn bff
once kite b'kwn,sampai bile2 aku nak kite b'kwn
lau sekadar nak b'kwn juz for a few period,bek xyah :)

ko nak b'kwn nge aku,buat care nak b'kawan..




sblm n,ade mslh nge makwe cari aku..sanggup aku b'sengkang mate smpai kul2 3 4 pagi dgr luahan ko..ok aku ikhlas nak dgr & bantu ko..aku mmg ske dgr mlsh kwn2 aku..y bleh tlg,aku tlg..aku pom ade jgk luah prasan & mintak pndngan kat ko..tq tlg aku..kdg2 ade ko buat aku happy..lau free2,kite slalu chat kan..ko y byk start anta chat dulu.aku pom ade gak..ok aku layan,kwn aku nak chat nge aku..aku jage aty ko.. walapun aku busy..aku layan chat ko..jage aty kawan..xnak kwn aku trase aku xlayan chat die.. nak mintak diri nak tdo awl pom xbrani..nak jage aty kwn..

but now...

ko single..dah jmpe "awek baru"..chat aku dah x dilayan..saket aty kan chat x berbalas.. ok,skrg ko x jage aty aku..smnjak ko dah ade "awek baru".sgt brubah ko nge aku..aku sgt pgtang lau org dah bhgia nge boy/girl/bf/gf,trus lupe kawan..hate soooo much!! lau bhgia nge family,xpe....aku saket aty nge ko.. xpe2..aku saket aty sorang2..aku xkacau ko.. ko tgh bhgia nge "awek baru"..ok aku hormat ko.ko dah bhgia..sblm n ko asyik b'sedih jer..aku ske kwn aku bhgia..aku pom leh tmph bhgia...

buat "kawan" aku tu..serius aku trase aty nge ko.. aku xske b'kwn hanye 2 3 hari.. aku ske b'kwn smpai bile2..aku taw ko juz anggap aku kwn biasa..serius aku xsangka ko wak aku camni... maybe ko ade trase aty nge aku kot..mane taw kdg2 kt xprasaan kite buat slh..lau ade,sory a lot bro..aku tahu aku bkn kwn y baek...  walaupun aty aku sakit nge ko..aku still doakan ko always happy.. :)








0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

About Me

My Photo
Azreen Shafila Abdullah
This is the part where u click on the 'Follow' button and get to know me better.And who knows if I'll click on yours back? :)
View my complete profile