topbella

Wednesday, April 13, 2011

alhamdulillah


11april2011
*foundation's result*

alhamdulillah result aku tuk sem2 n better than result sem1
walaupun result sem1 & sem2 aku agak biase,but my total pointer higher than  pointer sem1 & sem2
ade la sistem cara die kire
nasib baik total score tu die kire y core sbjk jer(phy,math,chem)
pointer sem1 & sem2 aku rndh sbb die kire skali 2 sbjk y x core tuh
2 sbjk tu mmg aku cannot go coz sbjk hafal..hehe

aku agak frust sbb xcapai target y aku mimpikan
xpe lah..result tu pom dah terbaik bagi aku
walaupun result tu not so god but not tooo bad
fmly aku pom leh trima result aku tu :)

result kwn2 aku pom ade y WoW ade gak y jatuh
xpe kwn2..jgn frust..degree ade lg..kite buat y t'baik 9t k..:)

td ade la sorang kwn aku n suh aku checkkan y die
sbb die cam x caye jer result die tu
sbbbb die dpt 4flat
*congrate my fren*
kwn2 aku y xdpt 4flat pom,congrate jgk tau
kite dah buat y t'baik kan

at night
ade org nak blanja KFC.yeay yeay
suami cousin aku..abg izie
tq abg.. abg izi n sgt baik+periang orgnye
dah la time aku duk UiTM P.Alam dulu die slalu dtg
blanja itu ini mcD la 
TQ abg


12april2011
*result KPLSPM*

start 00.01a.m. lg org dah kecoh2 nak check benda alah n
tp xdpt2 jgk
tdo dulu..bgn pg try again..still xleh
at last,mlm br leh check

hampeh xdpt jgk
i hate you
ape dosa aku xtaw la

y dpt tu,goodluck for interview
y xdpt cam aku n,sabor je la
mmg kene harap 100% kat degree

mlm n aku dah start kecoh2 cari course ape y ssuai tuk aku apply

n ade 2 link..korang try la ye






itu saje celoteh aku mlm n..dah lwt..mau tdo da..

c u soon

assalamualaikum & goodnightsweetdream






0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

About Me

My Photo
Azreen Shafila Abdullah
This is the part where u click on the 'Follow' button and get to know me better.And who knows if I'll click on yours back? :)
View my complete profile