topbella

Thursday, January 20, 2011

promote~~


jom check it out..


n blog makcik aku
homemade cake
sdap..blum cube blom tau..

aku rindu cake2 skalian.. :(
time zmn2 bdk ari dulu,makcik aku n ske sgt bg kek kat aku
lau die dtg umah aku,xsah lau die x bawak kek tuk aku
die tau aku QUEEN CAKE LOVER..
haha


aku igt la time aku dpt 5A upsr
die bg aku 1 bijik kek coklat..
kek+kfc
syg u a lot a lot cik su..

lau bleh,aku nak suh die delivery kek n
apekan daya,jauh..
b'kulat dulu kek n br sampai..haha

^-^chocolate moist cream cake^-^

cantik & bez kek die
same jer nge kek kat kdai2 tuh..
tp y die lbh b'kualiti b'banding kek2 d pasaran..
hehe

i am totally miss your cake cik su..


comel x?


anugerah tuhan


tq najib for giving diz pict..
nice.. :))

renungkan2 dan slmat bramal



Assalamulaikum...











aku pom x sempurna..kdg2 mlakukan salah dan dosa jgk..
wallahualam..
post n bkn nak tunjuk aku perfect sgt..
juz nak pesan kpd diri sndiri dan kwn2 smue..
same2 lah kt brubah ke arah kebaikan..
mmg ssh nak brubah..
xpe..slow2..
insyaALLAH 
kt smue akan b'jaya berubah ke arah kebaikan
insyaALLAH..AMIN~~

Saturday, January 1, 2011

gila2 mlm new year

tragedi lam FACEBOOK pd mlm thn br...


"Inbox me any number between 1 and 5000 - I'll make the number as a code to write a thing that I like about you in my status. The fun thing is, only you and me know what your number is"

byk jgk aku dpt feedback

0101... urm, nk kata knal sgt tu dop la... tp knal jugak la.. taw jugop la skit2 pasal dye.. senyum sopmo, ske tegur2 dlu.. loni, tup2 ngan saem aku pulok..

haish :P


0101 yy knal dak nie sbb itorang classmate and groupmate.time sem1 ta rpt sgt.tapi bole la.masok sem2 rpt sgt2 la..die seorang yg ati nye lembut sgt.yy syg die sgt la..die kwn yg baik sgt...

0101 hohoho...budop Faris! jame skoloh tok wapo rapat mugo kelas lain, tapi sokmola jugok duk menjelajah kelas dio. tapi dia ni meme baik gila la. thank you sooo much for being my friend. patut boleh banyakkan lagi kenangan masa zaman skoloh. dio ni pun bijok add maths. masa grad kita jalan skali. and of cos, kadang gi melawat jugok dorm skali skalo. every week tu mestila mugo inspect. hahahha. sedakla jadi budok skoloh. jom jadi budok faris smula nok? rindu arhh ddemo..

01.01 maso mulo2 knl time abih pmr. xtaw pom dyo tuh wujud. masok skoloh dlu pakak dok badi sombong. payoh nok tego. lalu sbloh pom buak dok jah. tp hop pelik stat pado knl sapa la loni sbreti msg ngan 01.01 nih.. byk btol kedit dyo..

0101 haha.kita kelas french je eh same ? ke tak same gak ? entah.lupa.tapi sebab kita sama2 kelas french dulu so smpat la kenal sikit2.haha.walaupun takde lah sebaik sangt kita dua ni.haha. btw, still guna kah french ? nanti kalau ade paper cerita pasal madame ke.bgtau eh :)

0101..waaaah.sumpah aku rindu nak borak2 ngan minah nii...dulu kitorang salu tukar2 cter sal pakwe2 kitorang.haaa..dalam bilik iron arh.besenya taim mlm2 tak pom siang2 pom penahh......haaa.alih2 dia dah kapel baruu cakap kite.sekali kntoi.kapel ngan kawan baek kite pulak tu.haa part tu kecewa ar ckett...btwww.tetap sayanggggg!!!!

0101..jeng2,,akhir nya,,td aku suh awl2,,xse,,ahaha,,dia no kwn aku,,,kwb bru aku knal,,tp mcm lma doh knal,,,bJU BARU dia ada an aku lg,,jeng3,,,,nnt aku bg la,,ahahah~! sbr deh 0101,,hihih,,,nnt kito g jale lOp deh,,,nnt kL g TS la plop,,aku jd guider mg,,ehehe~ xDD aku pst doh ni,,hihihi xDD

u r a great fren thet i met...sometimes, u thought me to think as a matured person...anith tau anith x matured sgt...kwn2 skolah lme pon ckp cmtu...and i admin that i`m have my ego..haha.. xleh nk wt cmne dh...try r nk trun kn skit...bkn ngan lki je...ngan kwn2 pon..yen klu bg ceramah mmg sdp r utk didgr...haha...dh hobi yen ske ckp nk wat cmne(jk)..thax alot 4 being such a nice freind to me...malu nk wat status..anith kn pemalu...♥


0101-mmbr skul rndh..seyesly aku suka ko msa drjh 4/5 cm tu la...hmpir2 nk ckp i love u..haha...dlu ko ni pengawas pustaka..aku ni student biasa..1 je aku respect ko..ko dlu smpai skrg ttp sma..sporting ko beb..ko sporing habis..perangai?..ko da blh jd mak org da..kn da dpt ckup kasih syg dari opppppssss...haha...lastly..proud ade mmbr cm ko..thanks...

tq oll!!

happy happy happy


~HAPPY NEW YEAR~
>2011<



~HAPPY ANNIVESARRY~

to

 AZREEN SHAFILA & NAJIB SYAHIDAN


alhamdulillah

dgn nama ALLAH y pemurah lg pengasihani


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

About Me

My Photo
Azreen Shafila Abdullah
This is the part where u click on the 'Follow' button and get to know me better.And who knows if I'll click on yours back? :)
View my complete profile