topbella

Monday, June 6, 2011

blog pom ade keberatan taw..

ASSALAMUALAIKUM kawan-kawan

aku mau mintak tolong korang
please check keberatan blog anda
kalau blog berat,b'janggut la kene tunggu abis loading

ok,mau check?
do click the LINK

mcm mane nak atasi masalah?
-kurangkan gadget
i think that's all

bye Assalamualaikum :)

Thursday, June 2, 2011

oh MAWLARE DETECTED

Salam..

msti korang taw kan dah lama aku xupdated
msti korang taw blog aku ade problam
problam ape? virus Malware Detected n la

nak taw kenapa mengapa n cara mencegahnye
bace lah blog si nadiyahzahrul n :D

bbye Wassalam 

Wednesday, June 1, 2011

I'm back!!



Assalamualaikum

yahooooo!! alhamdulillah!!
aku melompat keriangan.sbb  blog aku dah kembali pulih.dah 3 minggu aku puasa blogging .kalau click."view blog" msti klaur MALWARE DETECTED.sdeh giler kot.byk bnda nak cite tp blog buat hal.aku dah hampir nak buat blog baru kot :D

tadi aku t'bace blog kwn aku.die ade tls kawan die punye blog pom malware deetcted jgk.punca jadi mcm tu.sbb ade "save mood".so pesanan dr aku,jgn la gne "save mood" tu

ok punca dah dpt di kesan."save mood" tu effect kat code template.satu keje plak aku kene upload template baru.tp aku syg template lama aku tuh..so kerana syg aku cari template same.fuhh lega,jmpe pom.upload balik.dan jadi lah.. blog aku still b'wajah same mcm dulu.. i love purple+butterfly :D

buat kwn2..maaf ye coz blog aku sunyi jer.. Alhamdulillah dah kembali pulih.. kalau dah bace tu,jgn lupe "comment" & "tick" .. ok itu saje.tunggu my next entry.. many story to share.ok bye Assalamualaikum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

About Me

My Photo
Azreen Shafila Abdullah
This is the part where u click on the 'Follow' button and get to know me better.And who knows if I'll click on yours back? :)
View my complete profile