topbella

Saturday, February 26, 2011

what the WEEK??


sbnrnye aku baru blk dr McD
dgn my bestie 
titi estofa kaka kecik
bkn nak kate kaye
tp aku g tuk release tension test computing
serius aku xleh jwb test td
huhu reda tawakkal

kat sek dulu mcm2 'week' ade
minggu membaca 
minggu BM
minggu penghayatan Islam
dan mcm2 minggu la

tp kat skrg n,aku nak wujudkan minggu aku sndiri y b'name
MINGGU COMPUTING
antara xtvt2 adalah:
23/2 lab comp
24/2 quiz comp
24/2 quiz comp
26/2 test comp
2/3 present project
3/3 lab test

tension kan??!!

x saba nak abis smue tu..
9t degree aku xblaja dah benda tu.sbb aku xnak smbg degree eng
buat kwn2 aku smue,b'sdialah ye
study time foundation pom dah gggrrrr

blaja benda n bez 
tp C programming n ssh....huhu


dah la project x buat lg
nak present camne nih
taw x project ktroang camne?
kitorang kene buat program ala2 mesin atm tu
msti knal msn atm kan
mcm tu la kene buat
nak withdraw duit mmg sng
nak buat program tu ssh taw
nak taw ssh sng..try blaja
further course eng msti blaja punye..HAHA

okey lah..bbye!!
will meet again.. :)



4 comments:

Najib Syahidan said...

segala yang ditakdirkan itu ada hikmahnya...

Nadiyah Zahrul said...

hoyeh dah habis final! hehe. sorry mencelah. haha. jupe gak blog yen. tapi taktahu nak follow macam mane. button follow mane heh? btw, eh ni kawan yuni tu kan? har har har :)

Nadiyah Zahrul said...

ahaaa dah jupe button follow. maklumlah, rabun. hehe

azreen shafila abdullah said...

hehehe..tq nad..yaya buat template n..
yup2 kwn yuni..
tq follow...
happy like heaven abis exam..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

About Me

My Photo
Azreen Shafila Abdullah
This is the part where u click on the 'Follow' button and get to know me better.And who knows if I'll click on yours back? :)
View my complete profile