topbella

Saturday, February 12, 2011

a night


act br blk dr annual dinner Foundation in Engineering

dinner n lau d  compare dinner zmn2 skolah
kat skolah xbleh dress up plek
kat uni bleh jer mcm2 fesyen

aku juz pakai dress,3 inch heel
wah tinggi yer!!hahaha
abis t'gelam laki y ambek gmbr nge aku
dah jadi same tinggi
maklum la laki xde kasut y 3 4 inch..hehe

x dpt angrah ape2 pom
join de dinner for fun :))

aku lbhkan mase masa kat luar hall
xlarat nak layan karenah lam hall

kpala ase nak pecah
dosa smkn +++

tp happpppy sgt sbb byk gmbr y tangkap
tq my dear Amirah Athirah
sbb minah n gilerrr gmbr cam aku
td aku jalan nge die jer
so,bykkkk la gmbr kitorang tangkap
aku nak b'gmbr,die camerawoman
die nak b'gmbr,aku camerawoman
si minah n mcm org nak kawen..
lth aku layan org nak b'gmbr nge die..haha

tq to all y sudi nak ambek gmbr aku
tq to all y sudi nak b'gmbr nge aku

msti korang t'tanye2 gmbr kan??

next time k

penat lg..

xsmpt nak upload

will be contiuned all ppl.. :))


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

About Me

My Photo
Azreen Shafila Abdullah
This is the part where u click on the 'Follow' button and get to know me better.And who knows if I'll click on yours back? :)
View my complete profile